Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan zomeraanwinst Bassey!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan nieuwkomer Calvin Bassey!

08 augustus 2022 - 16:04
Vragenvuur Bassey 1200
Wat wil jij weten van Bassey? © Pro Shots

Als we naar iemand nieuwsgierig zijn, dan is het Bassey wel. De 22-jarige verdediger is afkomstig van Rangers FC en heeft aardig grote schoenen te vullen. Hij is immers de rechtstreekse vervanger van Lisandro Martínez.

Met zijn imposante postuur, grote glimlach en vrolijke uitstraling lijkt Bassey ons als supporters nu al voor zich te hebben gewonnen. Zijn entree in de Johan Cruijff Arena duurde door een snelle rode kaart tegen PSV slechts een kwartiertje, maar maakte ons niet minder benieuwd naar zijn kwaliteiten.

Tijd om het gesprek aan te gaan met de Nigeriaans-Engelse voetballer. Dat doen we echter niet alleen. Nee, zeker niet. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Bassey namelijk vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Aanbevolen
Ajax, wat ben je heerlijk (en) frustrerend!

Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel. De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd wedstrijdshirt van de zomeraanwinst. Bassey zit zelf in de jury en beslist wie deze toffe prijs verdient.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag per mail naar redactie@svajax.nl. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 11 augustus, 12.00 uur. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >