Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met Sparta

Ajax treedt op zondag 21 augustus om 14.30 uur aan tegen Sparta. Er zijn 650 Ajacieden welkom in het uitvak van Het Kasteel. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Rotterdam!

06 augustus 2022 - 09:58
Bussenspaaja800
Wie gaat er mee naar dé club van Rotterdam? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Spangen.

Voor Sparta-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht. 

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot en met dinsdag 9 augustus. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >