Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - Groningen!

FC Groningen is dit seizoen de eerste eredivisieploeg die op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena, op zondag 14 augustus om 14.30 uur. Voor deze wedstrijd zoeken we vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes.

28 juli 2022 - 10:29
Balajagro800 (1)
Als ballenjongen of -meisje heb je het beste plekje! © De Brouwer

Wat is het fijn dat het balletje weer voor het echie gaat rollen! Ajax trapt het seizoen af op bezoek bij Fortuna Sittard, maar speelt de week daarna de eerste thuiswedstrijd. Groningen is in speelronde twee de tegenstander. Jij maakt kans bij dat duel te zijn als ballenjongen of -meisje. 

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de stadionsfeer.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Groningen. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.  

Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Ja, je leest het goed. Mooi, toch?

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 1 augustus. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Liam van Gelderen maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Groningen. Tijdens welke wedstrijd maakte hij zijn officiële debuut als Ajacied?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >