Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win twee meter hoge Mazraoui-banner!

We hebben een bijzondere prijsvraag voor je. We geven namelijk Noussair Mazraoui weg. Of nou ja, een banner van Nous. Deze twee meter hoge banier kun jij winnen!

05 juli 2022 - 09:19
Nousbanner800
Geef jij Nous een mooi plekje? © Ajax Jonge Schare

Wellicht heb je zoiets van: wat is dit nu voor iets geks? Snappen we! De banner op de foto is in het sprookjesseizoen 2019/2020 gebruikt bij onze evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi, om maar wat te noemen.

Mazraoui heeft Ajax echter verlaten voor Bayern München. Zijn banner is daarmee voor ons niet meer te gebruiken, maar weggooien is zonde. We kunnen ons goed voorstellen dat we er iemand blij mee kunnen maken.

Die iemand moet natuurlijk wel lid zijn van Ajax Jonge Schare (12-18 jaar) en het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder! Je kunt mee doen tot en met dinsdag 12 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaar, die de banner op ons kantoor in Amsterdam mag komen ophalen.

Prijsvraag: met welk rugnummer debuteerde Mazraoui in Ajax 1?

Nog geen lid, maar wel meedoen met prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >