Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meiden voor Ajax - Shakhtar Donetsk!

Ajax vertoeft momenteel nog in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel, maar dinsdag wacht er eindelijk een oefenpotje in de eigen Johan Cruijff Arena. Shakhtar Donetsk is die avond de tegenstander. Voor dat duel zijn we op zoek naar ballenjongens en -meiden!

21 juli 2022 - 17:19
Ballenjongen 1200
Sta jij straks dicht op alle actie? © De Brouwer

De zomerstop is best even lekker, maar wij zijn altijd blij als we Ajax weer live aan het werk kunnen zien. Het balletje wordt dinsdag 26 juli om 20.00 uur aan het rollen gebracht. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je het treffen met Shakhtar op een bijzondere manier beleven. Namelijk langs het veld!

Heb jij een beetje balgevoel? Dat komt mooi uit, want als ballenjongen/-meisje moet je de bal zo snel mogelijk terugbezorgen bij de spelers wanneer deze buiten de lijnen is gegaan. Een toffe taak, zeker omdat je dicht op alle actie staat. Van zo dichtbij zag je Steven Bergwijn en Jurriën Timber niet eerder!

Alsof dat nog niet genoeg is, worden de winnaars ook nog verblijd met twee kaartjes voor de wedstrijd. Zelf sta je natuurlijk langs het veld, maar je familieleden of vrienden kun je er ongetwijfeld blij mee maken. Bovendien hoef je dan niet in je eentje naar de Johan Cruijff Arena af te reizen. Wel zo makkelijk!

Wat je moet doen om kans te maken op deze gave ervaring? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag! Als lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) heb je daarvoor de tijd tot vrijdag 22 juli, 12.00 uur. Een prijsvraag met enige spoed dus. De aftrap komt immers in rap tempo dichterbij. Wacht niet langer en kom snel in actie. We nemen vrijdag telefonisch contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoeveel doelpunten scoorde Ajax in de vijf al gespeelde oefenduels?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >