Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je helemaal niks van Ajax - Paderborn!

Ajax sluit zaterdag het trainingskamp in De Lutte af met een oefenpotje tegen SC Paderborn 07. Niks van dat alles missen? Check dan onderstaande TV-tip!

02 juli 2022 - 07:09
Tvtipscp800
We zien Ihattaren tegen Paderborn ongetwijfeld in actie. © Pro Shots

Het duel op Sportpark Vondersweijde wordt om 13.00 uur in gang gefloten. Paderborn is de tweede oefentegenstander van Ajax in De Lutte, nadat de ploeg van Alfred Schreuder eerder deze week het Duitse SV Meppen versloeg (3-0). 

Paderborn speelt één niveau hoger dan Meppen, in de 2. Bundesliga. Een onbekende ploeg is het niet, want Ajax stond in de voorbereiding van vorig seizoen ook al tegenover SCP. We verwachten sowieso weer veel jonkies aan het werk te zien.

Aanbevolen
Dwars door het lint voor Pasveer!

Je kunt kaartjes kopen voor de wedstrijd in Oldenzaal, maar de boel ook vanuit je luie stoel volgen. Klanten van Ziggo Sport kunnen terecht op het open kanaal. In dit lijstje check je op welk kanaal je de zender vindt.

Geen abonnement op Ziggo Sport? Geen zorgen! Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax via een livestream, die je op je mobiel, pc of televisie afspeelt. 

Wij van Ajax Life zijn ook op het complex van Quick’20 te vinden. We houden je graag op de hoogte via TwitterFacebook en Instagram. Natuurlijk lees je na afloop het wedstrijdverslag op deze website.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >