Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenduels Ajax met Paderborn en Meppen

Ajax verblijft van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli in De Lutte voor een trainingskamp. Onze club speelt in die week twee oefenpotjes tegen SV Meppen en SC Paderborn 07. Wil jij daar live bij zijn? Mooi, want we hebben informatie over de kaartverkoop.

20 juni 2022 - 15:46
Schuurs 1200
De voorbereiding van Ajax gaat weer beginnen! © Pro Shots

Beide oefenduels worden gespeeld bij Quick’20 op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. Voor Ajax is dat inmiddels bekend terrein. Het eerste oefenduel staat voor dinsdag 28 juni op het programma. Dan treedt Ajax om 18.00 uur aan tegen het Duitse SV Meppen.

Het trainingskamp in De Lutte wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SC Paderborn. Dat gebeurt op zaterdag 2 juli met 13.00 uur als aftraptijd.

Aanbevolen
Ajax presenteert volledig gouden bedrukking op nieuwe thuisshirt

Op de dag van de wedstrijden zijn entreekaartjes vanaf twee uur voor aanvang van de duels te koop. Voor een kaartje betaal je acht euro. Wil je op de zittribune plaatsnemen? Dan betaal je een tientje. Kinderen tot 6 jaar hebben geluk, want zij mogen gratis naar binnen om hun helden aan het werk te zien.

Kaarten zijn ook al te krijgen in een heuse voorverkoop, die wordt gehouden in het clubgebouw van Quick’20. Dit gebeurt op donderdag 23 juni tussen 19.30 uur en 20.30 uur en op zaterdag 25 juni tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Voor een plekje langs het veld betaal je in de voorverkoop iets minder: zes euro.

Sportpark Vondersweijde vind je op het volgende adres: Primulastraat 15 in Oldenzaal. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Ada Kokstraat.

Het gaat allemaal weer beginnen, Ajacieden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >