Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky zoekt mascottes voor strijd om Johan Cruijffschaal!

Pssst, hebben jullie ook zo’n zin in de start van het nieuwe voetbalseizoen? We hebben fantastisch nieuws, want we zijn weer op zoek naar mascottes die een Ajaxwedstrijd van dichtbij willen meemaken. We trappen af met de strijd om de Johan Cruijffschaal!

18 juli 2022 - 10:54
Mascottes 1200
Samen met je helden op het veld. Gaaf! © De Brouwer

Ajax en PSV staan op zaterdag 30 juli om 20.00 uur tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Die avond wordt meteen gestreden om een prijs. Daar wil iedere Ajacied natuurlijk dolgraag bij zijn. Het stadion is dan ook al uitverkocht.

Toch maak jij nog kans om deze wedstrijd op een heel bijzondere manier te beleven, namelijk als mascotte! Hoe gaaf is het om voorafgaand aan het duel samen met de spelers het veld op te lopen? Zo kun je Dusan Tadic en Steven Bergwijn van wel heel dichtbij bewonderen!

Wat je als Ajaciedje of Dribbelaartje moet doen om kans te maken op deze megavette prijs? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag! Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 21 juli. De winnaars krijgen daarna een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Klinkt goed, toch? Kom dus snel in actie!

Prijsvraag: In 2019 was Ajax in de strijd om de Johan Cruijffschaal met 2-0 te sterk voor PSV. Welke Ajacied maakte destijds het openingsdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >