Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Krabbels, selfies en plezier bij open training in Oldenzaal

De Ajacieden zijn traditioneel afgereisd naar De Lutte. Wat vooral leuk is aan de voorbereiding? De laagdrempeligheid! Ajax organiseerde vrijdag een openbare training voor supporters. Wij maakten foto’s!

01 juli 2022 - 13:24
Motraining800
Ihattaren is bijzonder populair onder supporters. © Pro Shots

De Lutte vormt al jaren de uitvalbasis voor het traditionele trainingskamp in de voorbereiding. Terwijl de internationals nog van hun vakantie genieten, werken de overige Ajacieden zich in het zweet.

De meeste trainingen in het Twentse landschap zijn besloten, maar op vrijdag werden de hekken van Sportpark Vondersweijde opengegooid voor publiek. Kleine Ajaxsupportertjes die zich achter de railing vergapen aan hun helden. Vinden we mooi! 

De selectie nam na afloop dan ook uitgebreid de tijd om met de aanwezige jeugd – en de papa’s en mama’s – op de foto te gaan. Verder werden er de nodige shirtjes, ballen en petjes gesigneerd.

Wij van Ajax Life waren ook bij de openbare training en schoten wat supportersplaatjes, terwijl de fotograaf van Pro Shots zich op de Ajacieden focuste.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >