Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Fortuna Sittard-uit

De bal gaat weer rollen voor het echie! Ajax trapt het nieuwe eredivisieseizoen af op zaterdag 6 augustus met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

21 juli 2022 - 16:07
Sittard 1200
Een fijn sfeertje in Sittard! © De Brouwer

Het is fijn dat we ons cluppie weer achterna kunnen reizen. Limburg is de eerste bestemming die de ploeg van Alfred Schreuder dit seizoen aandoet. De bal gaat op zaterdag 6 augustus om 16.30 uur rollen. De eerste van 34 competitiewedstrijden. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

In het Fortuna Sittard Stadion zijn 800 Ajacieden welkom, verdeeld over een auto-/buscombi. Zij gaan ongetwijfeld voor een lekker sfeertje zorgen, maar voor nu is vooral belangrijk te weten welke opties er zijn.

Voor de autocombi zijn 300 kaarten beschikbaar. Deze tickets kosten 13,54 euro per stuk. Vanwege de zeer beperkte parkeercapaciteit dienen er wel minimaal drie supporters in een auto te zitten.

Daarnaast mogen 500 supporters gebruik maken van de buscombi. Deze kaarten zijn beschikbaar voor 29,22 euro. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen zetten ook weer koers naar Sittard. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten. Hier volgt spoedig meer informatie.

Seizoenkaarthouders met een plusje op hun uitkaart kunnen vanaf zaterdag 23 juli om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de verkoop voor reguliere uitkaarthouders staat gepland voor zaterdag 30 juli, eveneens om 10.00 uur. Woensdag 3 augustus sluiten de poorten van de digitale ticketshop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >