Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Fortuna-uit [VOL]

Ajax opent het nieuwe eredivisieseizoen op zaterdag 6 augustus om 16.30 uur tegen Fortuna Sittard. Er zijn 800 Ajacieden welkom in het uitvak in Limburg. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting het Zuiden!

30 juli 2022 - 09:55
Busforaja800
Wie gaat er met ons mee naar Sittard? © De Brouwer

Deze busreis is helemaal volgeboekt!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Sittard. 

Voor Fortuna-uit is sprake van een auto-/buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot en met dinsdag 2 augustus. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Deze busreis is helemaal volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >