Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra kaarten JC-schaal op Zuid eerste ring te koop

Het duel om de Johan Cruijffschaal is nagenoeg uitverkocht, maar op de F-side zijn nog enkele kaarten te verkrijgen. Goed nieuws, want vanaf nu is het voor onze leden mogelijk om twee kaarten in deze vakken te kopen.

15 juli 2022 - 14:15
F Side 1200
Scoor nu alsnog een kaartje voor het duel met PSV! © De Brouwer

Ajax is razend populair. De kaartjes voor de krachtmeting met PSV vlogen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Afgelopen woensdag konden we al melden dat de Johan Cruijff Arena is uitverkocht tijdens de traditionele seizoensopener. Het is mooi dat de ploeg van trainer Alfred Schreuder kan rekenen op de steun van een vol stadion.

Alleen op Zuid 1 waren nog kaartjes beschikbaar. De club heeft de verkoop voor die plekken nu verruimd, waardoor het ook voor leden van Supportersvereniging Ajax mogelijk is deze laatste tickets te bemachtigen. Per lidmaatschap kun je twee kaartjes bestellen.

Ajax en PSV treffen elkaar op zaterdag 30 juli om 20.00 uur. Heb jij nog een plekje vrij in je agenda? Dan is het zaak om nu snel naar de digitale ticketshop te gaan en jezelf te verzekeren van een plekje!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >