Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Blije gezichtjes tijdens Ajax Kids Tour op bezoek bij Only Friends

Een warm zonnetje, toffe voetbalspelletjes en plezier maken met andere Ajaciedjes. Dat is de Ajax Kids Tour. Woensdag genoten onze leden en die van Only Friends daar volop van. Onze fotograaf schoot plaatjes!

14 juli 2022 - 11:41
AKT 1200
Blije koppen niet te stoppen! © Pro Shots

Pfoeee, wat was het warm op het prachtige complex van Only Friends in Amsterdam. Gelukkig waren er genoeg drinkpauzes tussen alle leuke voetbalspelletjes door. We zagen vooral veel blije koppies. Daar worden wij dan ook weer heel blij van.

In de middaguren gingen leden van de Ajax Kids Club los op alle uitgezette spelletjes. Leden van Only Friends mochten ’s avonds aan de slag. Bij sommige kinderen ging de trukendoos aardig open, terwijl mascotte Lucky het druk had met het geven van knuffels en high fives.

Bekijk hieronder de foto’s die Pro Shots voor ons maakte. Wil je zelf ook een keer meedoen aan een Ajax Kids Tour ergens in het land? Hou dan www.ajaxkidstour.nl goed in de smiezen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >