Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je oefenpotje tussen Ajax en SV Meppen

Ajax is begonnen aan de voorbereiding. De club is traditioneel neergestreken in De Lutte. Daar willen we zo veel mogelijk van meekrijgen! Zo staat dinsdagavond het oefenpotje tegen SV Meppen op de agenda. Tijd dus voor de eerste TV-tip van het seizoen!

28 juni 2022 - 06:46
Schuurs 1200 (1)
Voor Schuurs is Sportpark Vondersweijde bekend terrein. © Pro Shots

De nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder is vol goede zin en met een berg enthousiasme begonnen aan zijn nieuwe uitdaging. In De Lutte heeft hij natuurlijk nog niet alle topspelers tot zijn beschikking, dus mogen vooral veel jonkies zichzelf laten zien tijdens het trainingskamp nabij de Duitse grens. Wie laten zich zien? Altijd leuk om te volgen!

Het eerste oefenduel wordt dinsdag gespeeld. Het Duitse SV Meppen is de eerste sparringpartner. De wedstrijd begint om 18.00 uur op Sportpark Vondersweijde, de thuisbasis van Quick’20 in Oldenzaal. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop oefenduels Ajax met Paderborn en Meppen

Ben je niet in de gelegenheid om af te reizen naar het oosten van het land? Geen nood. Ziggo Sport is er namelijk live bij en zendt de wedstrijd uit op hun open kanaal. Vanaf 17.55 uur kun je de kijkbuis inschakelen. Zo hoef je niks te missen van wat Mo Ihattaren, Perr Schuurs, Naci Ünüvar en al die anderen laten zien.

Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via je pc of laptop. Of je streamt de hele handel door naar je televisie. De stream begint zo’n vijftien minuten voor de aftrap te draaien, dus je krijgt mogelijk nog een stukje Oldenzaalse voorpret mee.

Wij van Ajax Life zijn ook op het complex van Quick’20 te vinden. We houden je graag op de hoogte via Twitter, Facebook en Instagram. Natuurlijk lees je na afloop het wedstrijdverslag op deze website.

Aanbevolen
Ajax organiseert vrijdag openbare training in De Lutte

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >