Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax organiseert vrijdag openbare training in De Lutte

Ajax organiseert tijdens het trainingskamp in De Lutte, van 27 juni tot 2 juli, een openbare training voor supporters. De publieke oefensessie staat gepland voor vrijdag 1 juli, om 10.30 uur.

28 juni 2022 - 15:00
Trainingvrijdag800
De exacte locatie van de training volgt later. © Pro Shots

Supportersvereniging Ajax dringt bij de Ajaxdirectie al langer aan op het openbaar trainen van de Ajacieden. Onder de laatste paar trainers is dit verzoek zelden gehonoreerd. Uiteraard kreeg Alfred Schreuder als nieuwe hoofdtrainer dezelfde vraag voorgelegd.

Hij snapt het verzoek. Daarom is er besloten om op vrijdag 1 juli openbaar te trainen in Oldenzaal. De oefensessie vindt plaats bij Sportpark Vondersweijde, het complex van Quick '20.

Aanbevolen
Ihattaren wordt niet langer uit de wind gehouden

Op de vraag of er dit seizoen meer van deze supportersvriendelijke ‘evenementen’ staan gepland, bijvoorbeeld in Amsterdam tijdens de diverse schoolvakanties, zette Schreuder de deur op een kier. “Daar is intern ook over gesproken. Mijn mening is gevraagd. Als er ruimte voor is, denken we daarover mee,” meldde hij Ajax Life tijdens zijn eerste praatuurtje met de media. 

Wie overigens geen tijd heeft om op 1 juli naar Oldenzaal te rijden, kan kaartjes kopen voor de twee oefenduels in diezelfde week. Zo speelt de selectie, zonder internationals, op dinsdag 28 juni om 18.00 uur tegen SV Meppen en oefent het op zaterdag 2 juli om 13.00 tegen SC Paderborn. Beide duels worden gespeeld op het complex van Quick ’20 in Oldenzaal.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >