Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Spot jij de enige echte SV Ajax kampioenstram?

Heb jij ‘m al gezien in het Amsterdamse straatbeeld? Hij rijdt hoor! De enige echte SV Ajax kampioenstram dendert door de straten van Mokum. De komende vier weken kun je aan boord stappen. Tingeling!

14 juni 2022 - 17:14

Waar de tram opduikt? Dat is telkens een verrassing, want hij rijdt dagelijks een andere route. Toch vind je ‘m eenvoudig, want onze tram is traceerbaar via deze site. Typ ‘Tram 2106’ in en je krijgt te zien waar-ie zich begeeft. Als je het toestel niet kunt terugvinden, staat de tram stil voor een halte of stoplicht. Probeer het dan op een later moment nog een keer. 

In samenwerking met de GVB lieten we een tram volledig bestickeren in de kleuren van Supportersvereniging Ajax. Dit alles om onze kampioenscampagne extra kracht bij te zetten. Wil jij ook bij de beste club van Nederland horen? Word dan snel lid en profiteer van vele voordelen!

We zijn er – zoals op de tram ook is te zien – voor alle Ajacieden, van jong tot oud. Ajax Life, Ajax Jonge Schare én de Ajax Kids Club. SV Ajax biedt verschillende lidmaatschappen aan, passend bij jouw leeftijd.

Zie jij de tram rijden? Tag ons gerust op socials via @ajaxlife. Vinden we ontzettend leuk! Op onderstaande foto’s en bovenstaande video zie je hoe een doodgewone Amsterdamse tram afgelopen weekeinde in een GVB-loods werd omgetoverd tot wat er nu door de straten rolt.

Gaaf!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >