Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax met Bandé en Delgado naar De Lutte, Antony ontbreekt nog

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. Er sluiten dan ook steeds meer spelers uit de hoofdmacht aan bij de selectie. Hassane Bandé en Patrickson Delgado zijn tijdens het trainingskamp in De Lutte van de partij, terwijl veel internationals nog ontbreken.

27 juni 2022 - 16:24
De Lutte 1200
Ook voor Schreuder is een nieuw avontuur van start gegaan. © Pro Shots

Onze mooie club begon de voorbereiding afgelopen week vooral met spelers van Jong Ajax, aangevuld door de niet-internationals. Een hoop jong enthousiast grut dus! Wie ook heel enthousiast oogt? Mo Ihattaren! Hij maakt zijn eerste volledige voorbereiding met Ajax mee en oogt net zo afgetraind als gretig. 

Wie er allemaal in de bus richting De Lutte stapten? Check hier de volledige lijst, met daarop 29 spelers. Antony zagen we al wel op De Toekomst aan het werk, maar ontbreekt in De Lutte nog. De spelers die wel afreizen, krijgen een traditionele bosloop voor de kiezen en mogen zich nabij de Duitse grens laten zien aan de nieuwe trainer. We zijn benieuwd welke talenten mogelijk verrassen en wat er op transfergebied staat te gebeuren.

Naast het trainingskamp worden er in De Lutte ook twee sparringspotjes afgewerkt. SV Meppen is dinsdag om 18.00 uur de tegenstander, waarna er op zaterdag wordt geoefend tegen SC Paderborn 07. Dit potje begint om 13.00 uur. Lees hier meer over de kaartverkoop.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop oefenduels Ajax met Paderborn en Meppen

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >