Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt weer met thuisshirt voor vrouwelijke supporters

Niet alleen de mannelijke supporters van Ajax worden maandag bediend met een thuisshirt. Voor 'Amsterdames' hangt het nieuwe tenue namelijk ook in de fanshop, maar dan met vrouwelijke vormen.

20 juni 2022 - 11:47
Vrouwen 1200
Ook aan de 'Amsterdames' is gedacht. © Ajax Life

Het is erg tof dat de club ook denkt aan de vrouwelijke aanhang door het thuisshirt van Ajax Vrouwen in de fanshop te hangen. De vraag naar thuisshirts met vrouwelijke pasvormen is er eentje die jaarlijks terugkeert. We hebben goed nieuws, want Ajax luistert wederom naar de roep om het damesshirt.

Ook het thuisshirt van Ajax Vrouwen is voorzien van gouden accenten. De sponsor Ziggo zien we op dit shirt niet terug en is vervangen door dat van ABN-Amro, zoals Ajax Vrouwen dat ook draagt tijdens wedstrijden. Waar Ziggo op het mannenshirt omlijst is met een gouden rand, daar is dat bij ABN-Amro niet het geval.

Aanbevolen
Ajax presenteert volledig gouden bedrukking op nieuwe thuisshirt

Verder is het shirt behoorlijk getailleerd en loopt het aan de onderzijde rond af, in tegenstelling tot de mannelijke variant die een rechte onderkant heeft. Shirtjes worden verkocht in de maten XS tot en met 2XL.

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Aanbevolen
GigaNet op Ajaxshirt bij bedrukken gouden eredivisiebadge

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >