Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

GigaNet op Ajaxshirt bij bedrukken gouden eredivisiebadge

Het is je vast niet ontgaan: Ajax lanceerde maandag het nieuwe thuistenue voor seizoen 2022/2023. De kleding is inmiddels online en in de fysieke fanshop van Ajax verkrijgbaar. Hoe zit het met de bedrukking?

20 juni 2022 - 11:22
Giganet 1200
De meningen over de bedrukking zijn eh... verdeeld. © Ajax Life

Nou, allereerst moesten wij op de redactie even slikken toen we zagen dat de volledige rugbedrukking goudkleurig is. Namen en rugnummers zijn niet langer wit. Waar Ajax spreekt over een ‘subtiele integratie van de kleur goud’, kunnen wij niet anders concluderen dat er een derde kleur is toegevoegd aan ons traditionele wit-rood-wit.

De meningen daarover zijn als altijd verdeeld. Toch is er nog meer te vertellen over de bedrukking, want eerder werd immers ook bekend dat GigaNet als rugsponsor wordt toegevoegd aan het Ajaxshirt. Koop je het shirtje ‘kaal’ in de fanshop of met louter naam en rugnummer, dan staat GigaNet niet op je tenue.

Kies je er echter voor om de gouden eredivisiebadge op de mouw te laten persen, dan krijg je GigaNet er ‘gratis’ bij. Dat zijn kennelijk de onderlinge afspraken die er tussen partijen zijn gemaakt. Je kunt echter ook kiezen voor de Champions League-bedrukking. Dan blijft je shirt gevrijwaard van een rugsponsor.

Aanbevolen
Ajax presenteert volledig gouden bedrukking op nieuwe thuisshirt

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >