Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax presenteert volledig gouden bedrukking op nieuwe thuisshirt

Het nieuwe thuistenue voor 2022/2023 is maandag officieel door Ajax gepresenteerd. Wat meteen opvalt, zijn de vele gouden accenten die aan het verder traditionele wit-rood-wit zijn toegevoegd. We maakten foto’s.

20 juni 2022 - 10:01
Shirt 1200
Het nieuwe shirt voor 2022/2023. © Ajax Life

Het ontwerp voor het nieuwe thuisshirt ging al een tijdje rond op sociale media, dus de gouden accenten op de kleding waren geen verrassing. De sponsornaam van Ziggo is goud omlijst en dat geldt eveneens voor het embleem, waarin het moderne logo terugkeert. Ook de sterren erboven hebben een goud randje.

Verder zien we de gouden accenten terug in de kraag, de biezen van de mouw en op de kousen. Het bleek niet genoeg, want er is gekozen om ook volledig gouden bedrukking op het shirt aan te brengen. Namen en rugnummers worden geheel goudkleurig. Niet wit met een goud randje. Nee. Volledig goud... Oef.

In dat opzicht kun je je afvragen of je het nog over ‘gouden accenten’ moet hebben of dat er voor komend seizoen een derde kleur aan het heilige wit-rood-wit wordt toegevoegd. We zijn benieuwd hoe supporters hiernaar kijken. De een zal de keuzes niet begrijpen, waar de ander er de schouders over ophaalt.

Aanbevolen
Scoor kiekje van jezelf met kampioensschaal in Ajax Fanshop!

Op alle witte delen in shirt en broekje zijn subtiele lijntjes in het textiel aangebracht. Zie de foto’s hieronder voor een beter beeld. De rode Adidasstrepen vinden we ook terug op shirt, shorts en kousen. In de kousen zijn ook drie Andreaskruizen verwerkt.

We schoten meteen wat plaatjes van de nieuwe trainingslijn. Het bordeauxrode pak dragen de spelers straks, terwijl het donkerblauwe pak is gereserveerd voor de technische staf.

Nou ja, bekijk de foto’s maar snel.

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >