Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe meet & greet met AJS-ambassadeur Timber!

Als lid van Ajax Jonge Schare moet je nu goed opletten, want we hebben een geweldige prijsvraag voor je. Wat je kunt winnen? Een meet & greet met Jurriën Timber!

03 mei 2022 - 13:02
Timber Meet 1200
Na de Ajax Kids Club is nu Jonge Schare aan de beurt! © SV Ajax

Timber is dit seizoen naar voren geschoven als ambassadeur van Jonge Schare en hij maakt het meer dan waar. Hij groeide binnen de kortste keren uit tot basisspeler en zat zelfs al bij het Nederlands elftal. En hij is pas twintig jaar!

Als hij die ontwikkeling kan volhouden, belooft dat nog veel meer goeds. Jij kunt de jonge Ajacied alles vragen, tenminste als je deze prijsvraag wint! De winnaar nodigen we uit op De Toekomst, waar Timber op je wacht. Lekker met hem over Ajax en andere dingen babbelen. Cool!

Dit alles staat donderdag 12 mei rond de klok van 13.00 uur op het programma. Hopelijk heeft Ajax er dan een kampioensschaal bij en kun je Timber feliciteren.

Aanbevolen
Ilias (14) ontmoet en voetbalt met breedlachende Gravenberch op De Toekomst

Misschien wordt het ‘gewoon’ een interviewtje, maar wie weet behoort iets als latjetrappen ook tot de mogelijkheden. Of je krijgt van Timber een rondleiding over het trainingscomplex van Ajax. We weten het nog niet precies.

Wel durven we alvast te beloven dat het een toffe ervaring wordt, zoals dat eerder ook al met Ryan Gravenberch het geval was. Check hier de video van die ontmoeting maar.

Wat moet je doen om te winnen?
Om kans te maken op de winst, stuur je ons een e-mail waarin je uitlegt waarom juist jij deze toffe prijsvraag moet winnen. Wees origineel! Stuur je mail vóór vrijdag 6 mei 13.00 uur naar jongeschare@svajax.nl. Vergeet niet je volledige naam en achtcijferige lidnummer mee te sturen! We nemen contact op met de winnaar.

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Check hier alle voorwaarden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >