Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

De ambassadeur van Ajax Jonge Schare

Gravenberchajs

Ieder seizoen wordt een speler van Ajax aangewezen als ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Vorig jaar trad Carel Eiting in de voetsporen van onder anderen Matthijs de Ligt en Donny van de Beek. Dit seizoen is aanstormend talent Ryan Gravenberch zijn opvolger!

De ambassadeur is tijdens het seizoen betrokken bij allerlei leuke evenementen van Ajax Jonge Schare, zoals bijvoorbeeld ons jaarlijkse Fifa-toernooi. Jazeker, wie weet speel jij straks wel een potje virtueel voetbal tegen Gravenberch! We nodigen op onze evenementen ook vaak andere jonge Ajaxtalenten uit.

Verder maak jij als lid van de Ajax Jonge Schare kans om de ambassadeur te ontmoeten! Inderdaad, je moet dus wel echt lid zijn om kans te maken op deze toffe prijs. Maar geen zorgen, aanmelden kan hier

Om je alvast een idee te geven van hoe zo’n meet & greet in zijn werk gaat, raden we je aan om het filmpje hieronder te kijken. Hier speelde Gravenberch een potje latjetrap op De Toekomst met een prijswinnaar.


Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wel kans maken op een ontmoeting met Gravenberch? Sluit je dan hieronder aan!

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >