Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ilias (14) ontmoet en voetbalt met breedlachende Gravenberch op De Toekomst

Het zal je maar gebeuren als lid van Ajax Jonge Schare: je vader appt dat je een Meet & Greet hebt gewonnen met Ryan Gravenberch. Eerst geloof je het natuurlijk niet, maar nadat je vader je de mail heeft laten lezen, is het echt. Het overkwam Ilias Voorn (14) uit Katwijk.

18 mei 2021 - 09:56

Zelf speelt Ilias in de spits bij Quick Boys in de JO15-1. Het leek hem daarom wel heel tof om met Ryan een paar voetbalspelletjes te doen. En wat is er nu mooier dan die droom uit te laten komen op sportpark De Toekomst? Daar waar dromen beginnen en die hopelijk eindigen in de Arena. SV Ajax regelde dat Ryan en Ilias samen aan de bak konden.

Vrijdagochtend was het dan zover. Ilias was al vroeg wakker en kwam vol verwachting naar De Toekomst. Bij de poort wachtte ‘mister Toekomst’ Heini Otto hem al op en hij verwelkomde Ilias met open armen. Nadat Ilias de kartonnen dubbel in ontvangst had genomen, vertelde Heini over het reilen en zeilen op het trainingscomplex.

Ryan kwam vervolgens al snel aanlopen vanaf de training. Amicaal begroetten Ryan en Ilias elkaar en al snel was er een klik. Na een gezellig kennismakingsgesprek liep het duo – net alsof ze elkaar al jaren kenden – richting de zogenaamde ‘Powerhill’, waar de twee een wedstrijdje deden wie het snelst boven kon zijn.

Vervolgens speelden Ryan en Ilias een potje voetvolley. Wie er heeft gewonnen? Check het filmpje hierboven maar, want spannend was het zeker! Uiteindelijke speelden de twee ook nog een wedstrijdje latjetrap. Tot slot had Ryan ook nog een mooie verrassing voor Ilias.

Al met al een dag om nooit te vergeten, voor zowel Ilias als Ryan!

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >