Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajaxfan Martijn (16) speelt potje latjetrap met altijd vrolijke Gravenberch

Weet je wie er vrijdag een ontzettend toffe dag beleefde? De zestienjarige Martijn van Dalen uit Houten. Dit Ajax Jonge Schare-lid won een meet & greet met ambassadeur Ryan Gravenberch. Beide heren moesten aan de bak, want er stond een potje latjetrap gepland!

18 januari 2021 - 15:18

Je hoeft alleen maar bovenstaande video en onderstaande foto's te bekijken en je weet één ding zeker: deze gewonnen meet & greet was supertof! Gravenberch is altijd hartstikke vrolijk en de twee konden direct goed met elkaar overweg.

Er was volop ruimte om effe lekker te kletsen, maar er stond ook een heus potje latjetrap op het programma. Wie er won? Nou ja, kijk daarvoor de video maar. De heren waren aan elkaar gewaagd en we zagen een hoop no-look pogingen om de lat te raken.

Over no-look gesproken... Daar kleeft nog wel een leuke anekdote aan vast. Martijn vroeg namelijk aan Gravenberch of hij zondag met een no-look wilde scoren tegen Feyenoord. 

Gravenberch maakte prompt de enige treffer in de klassieker, maar niet met een no-look. Martijn stuurde de middenvelder direct een DM via Instagram, dat hij het door de vingers zag. Met een knipoog en alles.

Gravenberch reageerde direct met een welgemeend: "Hahahahahaha, thanks amigo!"

Wil jij ook kansmaken op zo'n supertoffe meet and greet? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare. Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor 14 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >