Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een meet & greet met AJS-ambassadeur Ryan Gravenberch!

Als lid van Ajax Jonge Schare zit je ook dit seizoen bovengemiddeld goed. Het is allemaal niet gemakkelijk, verre van zelfs, maar we doen ons best om keer op keer leuke prijsvragen voor jullie te organiseren. Nou, we hebben er weer eentje, hoor! Een meet & greet met Ryan Gravenberch!

06 januari 2021 - 15:02
Meetgreetgravenberchcar
Dat Gravenberch ook in januari maar volop mag lachen! © Pro Shots

Gravenberch is dit seizoen naar voren geschoven als ambassadeur van Jonge Schare en hij maakt het meer dan waar. Gravenbech groeide binnen de kortste keren uit tot basisspeler en begon richting de winterstop zelfs steeds vaker het spel te bepalen en regisseren.

Als hij die ontwikkeling na de winterstop kan volhouden, belooft dat veel goeds. Gravenberch moet ook in de toppers de regie in handen zien te nemen, zodat het voor Ajax erop wordt er niet eronder. Kortom, genoeg stof om lekker over te babbelen.

Dit alles staat vrijdag 15 januari op het programma. Ja, je leest het goed. Ondanks dat we middenin coronatijd zitten, gaat het lukken om een meet & greet te organiseren. We weten nog niet precies hoe en hou rekening met afstand houden (1,5 meter!), maar we gaan iets leuks verzinnen.

Misschien wordt het 'gewoon' een interviewtje, maar wie weet behoort iets als latje trappen nog wel tot de mogelijkheden. We weten het nog niet precies. Wel durven we alvast te beloven dat het een toffe ervaring wordt. Dus, als je nog goede tips hebt voor Gravenberch om de klassieker te winnen...

Doe dan zeker mee! Meedoen kan tot en met zondag 10 januari. Als jij hebt gewonnen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en maken we goede afspraken voor vrijdag de 15e. Bijvoorbeeld vrij vragen van de (online) lessen die je volgt. Nogmaals, hou er rekening mee dat jullie elkaar niet om de nek kunnen vliegen.

Prijsvraag: Tijdens welke wedstrijd maakte Gravenberch zijn debuut voor Ajax?


Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan. Een lidmaatschap tot het einde van dit seizoen kost slechts 10 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >