Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

De ambassadeur van Ajax Jonge Schare

2022 07 21 Contract Brian Brobbey 0030

Ieder seizoen wordt een speler van Ajax aangewezen als ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Vorig jaar trad Kenneth Taylor in de voetsporen van onder anderen Matthijs de Ligt en Donny van de Beek. Dit seizoen is Brian Brobbey zijn opvolger!

De ambassadeur is tijdens het seizoen betrokken bij allerlei leuke evenementen van Ajax Jonge Schare, zoals bijvoorbeeld ons jaarlijkse Fifa-toernooi. Jazeker, wie weet speel jij straks wel een potje virtueel voetbal tegen Brobbey! We nodigen op onze evenementen ook vaak andere jonge Ajaxtalenten uit.

Verder maak jij als lid van de Ajax Jonge Schare kans om de ambassadeur te ontmoeten! Inderdaad, je moet dus wel echt lid zijn om kans te maken op deze toffe prijs. Maar geen zorgen, aanmelden kan hier

Om je alvast een idee te geven van hoe zo’n meet & greet in zijn werk gaat, raden we je aan om het filmpje hieronder te kijken. Hier kreeg een winnaar een rondleiding van oud AJS-ambassadeur Taylor op De Toekomst.


Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wel kans maken op een ontmoeting met Brobbey? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >