Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win passe-partouts Historic Grand Prix of kaarten Racesquare Circuit Zandvoort!

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen dertig jaar. We hangen gedurende de hele week slingers op en geven toffe cadeaus weg. Deze keer maak je kans op een passe-partouts voor de Historic Grand Prix of kaarten voor Racesquare CM.com Circuit Zandvoort.

04 mei 2022 - 10:18
Zandvoort800
Je krijgt toegang tot het driedaagse evenement. © Circuit Zandvoort

We weten heus dat niet iedere voetbalsupporter ook een racefan is. Dat hoeft ook helemaal niet. Ieder zijn eigen smaak! Mocht je wel van snelle bolides houden, of je kent iemand die gek is op autosport, dan is deze prijsvraag voor jou. 

In samenwerking met CM.com Circuit Zandvoort hebben we in totaal dertig toffe prijzen liggen. Het gaat om vijftien setjes passe-partouts voor de Historic Grand Prix en vijftien setjes kaarten voor Racesquare CM.com Circuit Zandvoort.

De Historic Grand Prix wordt gezien als hét historische race-event van Nederland. Het is een unieke beleving, die verder gaat dan alleen racen. De passe-partouts geven je toegang tot het evenement op 15, 16 en 17 juli 2022.

Hou je meer van digitaal racen? Dan hebben we ook setjes kaarten voor Racesquare CM.com Circuit Zandvoort liggen. In het pitgebouw midden op het circuit stap je in een racesimulator en neem je deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Klinkt goed, toch?

Om kans te maken op een van deze prijzen, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kunnen dit doen tot maandag 9 mei, 10.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. 

Prijsvraag: welke twee oud-Ajacieden speelden ooit een potje Fifa met Max Verstappen?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >