Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Natuurlijk zetten we Klaassen na twee treffers op wallpaper!

Het maakt Davy Klaassen allemaal niet uit. Hoe er wordt gescoord, wie er voor een doelpunt zorgt, in welke minuut er wordt gewonnen… Als Ajax maar drie punten pakt. Dat gebeurde tegen PEC Zwolle (3-0) eindelijk weer zonder moeite, met dank aan twee goals van de middenvelder.

01 mei 2022 - 09:40
Wpajapec800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

We snakten met z’n allen naar een eenvoudige zege. We snappen heus dat Ajax niet iedere week met grote cijfers kan winnen. En ja, een driepunter is veruit het belangrijkste. Maar niet de hele wedstrijd met samengeknepen billen zitten, is ook wel eens fijn.

Het sprankelde niet tegen PEC, maar na de fraaie openingstreffer van Dusan Tadic had je niet het idee dat het nog mis zou gaan. Dat gevoel is de afgelopen weken wel anders geweest. Kleine stapjes vooruit…

We zeiden het al: de goal van Tadic was om door een ringetje te halen. Boem, vol op de pantoffel. Of het nog mooier kon? Geen probleem! Laat dat maar aan Klaassen over. Aannemen, kijken, de bal perfect raken en in de verre kruising mikken. Wonderschoon!

Aanbevolen
Klaassen over prachtgoal: ‘Weet je wat, ik probeer het zelf wel’

De middenvelder had de bal vanaf die positie al vaker afgespeeld, maar zag hoe zijn teamgenoten daar weinig mee deden. En dan? Dan neem je het heft maar in eigen handen! Dat-ie er vervolgens zo invliegt, kan alleen maar op een vrolijke Klaassen rekenen.

Een vrolijke Klaassen maakt ons blij. Daarom hebben we een wallpaper van een juichende Davy gemaakt. Gewoon een kwestie van installeren, dan heb je weer een verse telefoonachtergrond. Stuur je daarna wel een screenshotje?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >