Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Blije gezichten in ons fotoverslag na soepele zege op PEC Zwolle

Het was alweer even geleden dat we Ajax op eenvoudige wijze een wedstrijd zagen winnen. Des te fijner voelde het om tijdens het duel met PEC Zwolle (3-0) driemaal te mogen juichen. Die blijdschap zie je ook terug in ons fotoverslag.

Door Jordy Haak
01 mei 2022 - 10:28
Hoofdfoto Ajapec 1200
Met drie doelpunten zijn we vanzelfsprekend erg blij! © De Brouwer

Wie de afgelopen weken naar wedstrijden van Ajax heeft gekeken, heeft ongetwijfeld kramp in de bilspieren gehad. Menigmaal aanschouwden we hoe de ploeg van Erik ten Hag zich in de absolute slotfase naar een overwinning worstelde. Niet tegen PEC, waar Dusan Tadic en Davy Klaassen vroegtijdig het duel beslisten.

Dat was ook wel weer een keer lekker! Nog fijner was dat de doelpunten bijzonder fraai waren. Natuurlijk stonden we op de banken bij de volley van Tadic, maar Klaassen deed er met zijn poeier in de kruising nog een schepje bovenop. Een genot voor het oog.

Aanbevolen
Natuurlijk zetten we Klaassen na twee treffers op wallpaper!

Dat vinden we leuk als supporters, al draait het uiteindelijk vooral om het resultaat. Klaassen verwoordde het op de nababbel mooi. Het maakt niet uit hoe, wanneer en door wie de bal erin vliegt, als de drie punten maar worden binnengeharkt.

De overwinning werd dan ook goed aangenomen, met een feestelijk sfeertje in de slotfase als resultaat. Dat smaakt naar meer voor de resterende drie wedstrijden, maar dan negentig minuten lang.

De zege op PEC leverde in ieder geval weer mooie plaatjes op, geschoten door De Brouwer. Ben je klaar met foto’s kijken? Dan kun je hier stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >