Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaxsupporter Jorg (12) speelt latjetrap en voetvolley met goedlachse Timber

Wat een geluk! Ben je fervent Ajaxsupporter en dan win je een hele toffe meet & greet met Jurriën Timber. Het overkwam de twaalfjarige Jorg Swartjes, die een waanzinnige dag beleefde op De Toekomst.

17 mei 2022 - 09:19

Als lid van Ajax Jonge Schare deed Jorg mee aan onze prijsvraag. Hij kon het bijna niet geloven toen zijn moeder hem vertelde dat hij daadwerkelijk had gewonnen. Timber is een van zijn favoriete spelers. Nu kon hij zijn held het hemd van het lijf vragen.

De jeugdige Ajaxsupporter had zijn huiswerk dan ook goed gedaan. Zo wilde hij van Timber weten of hij ervan droomt ooit samen met zijn broertje Quinten in de hoofdmacht van Ajax te voetballen. Daarnaast was hij benieuwd of Erik ten Hag of Louis van Gaal een betere trainer is.

Aanbevolen
Ilias (14) ontmoet en voetbalt met breedlachende Gravenberch op De Toekomst

Originele vragen, die Jurriën vol enthousiasme beantwoordde. Het werd sowieso een middag om nooit te vergeten, want een meet & greet is natuurlijk niet compleet zonder een aantal voetbalspellen te hebben gespeeld. Jorg had zich volledig in een Ajaxoutfit gestoken en was zodoende helemaal klaar om de strijd met Timber aan te gaan.

Wat er precies op het programma stond? De mannen begonnen met een onvervalst potje latjetrap en waagden zich ook nog op het voetvolleyveld. Wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam, zie je op onderstaande kiekjes.

Onze fotograaf van Pro Shots bracht de middag fraai in beeld. We zien dat er alle ruimte was om lekker te kletsen, veel te lachen en elkaar een beetje uit te dagen. Tot slot had Jorg ook nog een superleuk cadeautje voor Timber meegenomen. Wat dat was? Bekijk de foto’s en video maar!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >