Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Ajax Twente 14 01 2023 71

Actie op het veld

Als lid van Ajax Jonge Schare maak je kans een wedstrijd van heel dichtbij mee te maken. Als ballenjongen direct langs het veld, of als vaandeldrager zelfs op het veld.

Ajax Groningen 33

Laatste Kaarten Actie

Omdat het leven als tiener al duur genoeg is, kun je tegen fikse korting wedstrijdkaartjes kopen. De Laatste Kaarten Actie is exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare.

IMG 3969 Kopiëren2

Het magazine Ajax Life

Blijf op de hoogte van het eerste elftal en van de ontwikkelingen op supportersgebied. Het magazine Ajax Life, boordevol leuks, ontvang je tien keer per seizoen.

LVCCAJS

Jonge Schare Clubcard

Met je eigen Ajax Jonge Schare Clubcard kun je kaarten voor Ajaxwedstrijden kopen. Je krijgt zelfs voorrang bij de kaartverkoop! Zo ben je er altijd snel bij.

2022 09 07 Ajax Rangers FC 0021

Rondleiding met korting

Wil je weten hoe de Ajaxkleedkamer er van binnen uitziet? Als lid krijg je 50 procent korting op de stadiontour in de Johan Cruijff Arena (maximaal vier kaarten per clubcard).

IMG 6563 Kopiëren

Welkomstcadeau

Als welkomstcadeau krijg je een toffe Ajax Jonge Schare Sjaal, waarmee je altijd aan anderen kunt laten zien dat jij supporter bent van de mooiste club van Nederland. 

2022 07 21 Contract Brian Brobbey 0030

Ontmoet de ambassadeur

Dit seizoen is Brian Brobbey ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Als lid van Ajax Jonge Schare maak jij kans op een Meet & Greet met de spits!

Lvevenementen

Exclusieve evenementen

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan toffe evenementen. Zo voetbal je in de Johan Cruijff Arena of game je bij het EA Sports FC-toernooi.

Dappre Schrijver 1000

Kans op gave prijzen

Houd jij onze site en social media in de gaten? Als lid van Ajax Jonge Schare maak je kans op gave prijzen. Wat dacht je van een gesigneerd shirt of een Meet & Greet?

IMG 0111

Goedkopere fanartikelen

Ajaxkleding is tof, dus om je tegemoet te komen, krijg je als lid van Ajax Jonge Schare 10 procent korting op alle artikelen in de Ajax Fanshop of online.

Voetbalfabriek1250

Korting bij De Voetbalfabriek

Alle leden van SV Ajax krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek, waar jong en oud kan zich helemaal kan uitleven. Voetbalplezier gegarandeerd!

Lvsvajax

Wat doet SV Ajax?

Wil jij weten wat Supportersvereniging Ajax voor haar leden en de overige Ajaxsupporters doet? Check dan ons jaaroverzicht in videovorm.

VEELGESTELDE VRAGEN

Normaal gesproken is het kopen van wedstrijdkaartjes na een paar dagen mogelijk. Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax.

Als er al iemand in jouw gezin lid is en Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je 17,50 euro tot het einde van het seizoen. Je ontvangt dan geen magazine. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

Het aanvragen van de clubcard duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 088  183 1900, optie 3. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl.

Zodra je aanmelding is verwerkt en je van ons een uitgebreide welkomstmail hebt ontvangen, worden binnen 2 tot 3 weken het welkomstcadeau en je clubcard verstuurd.

Ben je bijna jarig en word je achttien jaar, dan maak je in de zomer de overstap van Ajax Jonge Schare naar Ajax Life. Je betaalt dan 28,00 euro per jaar en profiteert van dezelfde voordelen als bij de Ajax Jonge Schare, met uitzondering van de Laatste Kaartenactie.

Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen en wedstrijdkaarten kopen.

Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

Dat is afhankelijk van je leeftijd. Hier vind je een overzicht van alle lidmaatschappen en de prijzen die daarbij horen.

Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.