Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden in Arnhem genieten van stressloos bezoekje aan Vitesse

Het was voor de Ajaxsupporters een relaxed uitje naar Vitesse. Nog één keertje Ajax achternareizen in seizoen 2021/2022, in de wetenschap dat je kampioen bent. Lekker zingen dat je – alwéér – de beste bent van Nederland. Daar veranderde de 2-2-einduitslag niks aan.

16 mei 2022 - 10:08
Vitaja 1200
De pogo werd al vroeg ingezet door de kampioenen. © De Brouwer

De pogo werd al vroeg ingezet in de hoek van Gelredome, waar de Ajacieden zich ophielden. Zingen en springen, met je vrienden aan je zij. Bij veel supporters ging het shirtje uit en daar werd lustig mee gezwaaid. Het ‘wij zijn kampioen, wij zijn kampioen,’ klonk continu in het uitvak, aangevuld met ‘ALWÉÉR!’

En zo is het ook! De laatste weken waren voor supporters met een wit-rood-wit hart soms behoorlijk stressvol, dus het onbezorgde uitzwaaipotje in Arnhem was stiekem best lekker. Nu de laatste wedstrijd is gespeeld, kunnen supporters in standje ‘relaxed’.

Aanbevolen
Waardering van supporters doet Ten Hag goed: ‘Zijn naar elkaar toegegroeid’

Toch is het rond Ajax nooit rustig. Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar moeten volop aan de bak. De komende maanden wordt immers duidelijk over hoe de ploeg van volgend seizoen eruit gaat zien onder leiding van Alfred Schreuder. Dan bouwt de spanning zich weer als vanzelf op. En dat is ook alleen maar leuk!

Geniet voor de laatste keer van ons fotoverslag. We danken De Brouwer weer voor het schieten van de toffe plaatjes.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >