Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek als mascotte in De Kuip bij bekerfinale tussen Ajax en PSV!

We hebben goed nieuws voor Ajaxsupportertjes die lid zijn van de Ajax Kids Club! We zoeken namelijk mascottes voor de KNVB-bekerfinale tussen Ajax en PSV op zondag 17 april. Loop jij met de spelers het veld op in De Kuip?

04 april 2022 - 16:00
Bekerfinale 1200 (1)
Dit is natuurlijk de droom van elk Ajaciedje! © De Brouwer

Dit is een droomprijsvraag. Dat snappen we. En we hebben zelfs nog meer goed nieuws. Want als winnaartje (6 t/m 11 jaar) scoor je eveneens twee kaartjes voor de wedstrijd. Als je klaar bent met mascotte zijn, ga je lekker richting de tribune om de wedstrijd te bekijken vanuit een van de Ajaxvakken. Weet je al wie je meeneemt?

We zoeken in totaal zeven Ajaciedjes die met de spelers het veld op willen lopen. Een belevenis om nooit te vergeten. Belangrijk: winnaars kunnen op eigen gelegenheid naar De Kuip afreizen, om te zorgen dat ze zeker anderhalf uur voor de aftrap (18.00 uur) in Rotterdam aanwezig zijn.

Wat moet je doen om te winnen?
Je moet wel flink je best doen om kans te maken op een mascotteplek voor de bekerfinale. Ajax wint de wedstrijd ook niet zomaar, toch? We vragen je iets bijzonders en origineels te doen.

Laat in een filmpje zien hoe jij feestviert met de KNVB-beker!

Verras ons! Pak desnoods een bloemenvaas van tafel, ga het bos in en vier feest met een dennenappel of spuit een fles kinderchampagne leeg. Het kan ons niet gek genoeg, als het maar grappig, leuk en origineel is!

Stuur je filmpje voor vrijdag 8 april 12.00 uur naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je volledige naam, je achtcijferige lidnummer én je kledingmaat mee te sturen.

Succes en wie weet tot in Rotterdam!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >