Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Vrolijke gezichten en veel gezelligheid in ons uitverkochte Café Ajax Life

De tofste voetbalkroeg van Nederland opende dinsdagavond weer de deuren voor bijna vierhonderd Ajacieden. We hebben het natuurlijk over ons Café Ajax Life. Of het gezellig was? Bekijk onderstaande foto’s maar. Proost!

Door Jordy Haak
28 april 2022 - 10:40

Nadat we dit traditionele evenement vanwege corona in 2021 moesten missen, voelde het extra fijn om jullie dit jaar weer massaal te mogen ontvangen. Eindelijk! Wat was het heerlijk, wat was het leuk. De beste manier om je Koningsnacht te starten, toch? Het voelde direct weer vertrouwd.

De ingrediënten waren immers ongewijzigd. Ook dit jaar werd er weer een spannend spel gespeeld, onder de bevlogen leiding van Jack Spijkerman. Het publiek werd opgedeeld in twee teams, onder aanvoering van cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas. Van wie zij ondersteuning kregen? Niemand minder dan Jay Gorter, Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Ryan Gravenberch!

Aanbevolen
Ajax Life 9: Vragenvuur voor Martínez en in gesprek met Hamstra

Kortom, prima ingrediënten voor een heerlijke spelavond. Zie het als het aloude ‘Kopspijkers’ met een verfrissend Ajaxsausje eroverheen. Er moesten dan ook tal van lastige vragen over onze club worden beantwoord, waarbij onder meer gebruikt werd gemaakt van hilarische videofragmenten en beelden van mooie goals. Het publiek werd gestimuleerd de teams vooral te helpen.

Aan het einde van de rit kon er natuurlijk maar één team winnen, maar bovenal was het supergezellig. Zo gaf Brobbey ons met een dikke knipoog een primeurtje over de nieuwe club van Gravenberch. Hij moest daar zelf het hardst om lachen.

Er werden kegels omver geschoten, biertjes gedronken en een hoop foto’s gemaakt. Natuurlijk was er na afloop nog de mogelijkheid om een handtekening te scoren en na te praten. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Pro Shots en geven een aardige impressie van een vrolijke voetbalavond. Op naar de volgende!

Wil jij ook aanwezig zijn bij evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >