Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 9: Vragenvuur voor Martínez en in gesprek met Hamstra

De titelrace nadert zijn ontknoping. In de tussentijd valt vanaf vrijdag ons vertrouwde magazine Ajax Life weer op de mat bij de leden van SV Ajax. Een voorproefje!

28 april 2022 - 07:28
Cover 1200
Vers leesvoer op je deurmat! © Ajax Life

Uiteraard staan we in dit aprilnummer stil bij Johan Cruijff, die deze maand 75 jaar zou zijn geworden. Dat doen we op meerdere pagina’s in beeld en tekst 

In de rubriek Vragenvuur neemt Lisandro Martínez de moeite om supportersvragen te beantwoorden. De Argentijnse verdediger vertelt onder andere wat hij in Amsterdam onder Erik ten Hag heeft geleerd.

Uiteraard gaat het dezer dagen veel over de komende transferwindow. Welke spelers vertrekken? Wil Ten Hag spelers meenemen naar Manchester United? Kortom: onrust door spelers met een vertrekwens. Hoe zat dat vroeger? Columnist Sonny Silooy vertelt zijn eigen ervaringen.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 9 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Vooruitkijkend naar diezelfde transferperiode moeten er versterkingen komen. Vaak zijn dat dure gasten, soms doet zich een buitenkansje voor. Met betrekking tot deze laatste categorie stelde Menno Pot een mooi elftal samen van transfervrije toppers die naar Amsterdam kwamen.

We naderen ook de ontknoping in de Ajacied van het Jaar-verkiezing. De voorlopige topdrie (tot en met NEC - Ajax) bestaat uit Martínez, Steven Berghuis en Antony. Zoals je van ons gewend bent, lichten we er een Ajacied uit. In dit nummer is dat Jurriën Timber.

Technisch Manager Gerry Hamstra neemt op dit moment de honneurs waar na het vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars. Hij blikt terug op een rumoerig en leerzaam jaar en kijkt vooruit naar de komende transferwindow.

In dit nummer vind je ook de uitslag van ons meest recente SV Ajax-ledenpanelonderzoek over Ajax’ online kaartverkoop.

Aanbevolen
Ajax Life 9: win Ajax Jaarboek, Fanatics of boek over waarheden van Cruijff

Verder blikken we met een beeldverhaal terug op de verloren KNVB-bekerfinale van de mannen tegen PSV en lees je een reportage over gewónnen bekerfinale van Ajax Vrouwen.

Op de pagina’s over De Toekomst spreken we Eshly Bakker (Ajax Vrouwen) en portretteert David Endt de spits Jay Enem (Ajax onder 18).

In de rubriek Talenten van Toen blikken we met de toenmalige selectie van Ajax A2 terug op het seizoen 1993/1994 en het leven ná Ajax.

Arena-pionier Eli Louhenapessy vertelt over zijn Ajaxperiode en de weg naar zijn debuut in het eerste, alsmede zijn leven na Ajax. “Ik raakte geen bal, veroorzaakte een strafschop en werd in de rust gewisseld,” aldus de oud-Ajacied.

Wil jij ons magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Het magazine Ajax Life is niet los te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >