Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - Heerenveen

De eredivisie nadert een zinderende ontknoping en jij kunt daar op een bijzondere manier bij zijn. Op woensdag 11 mei om 20.00 uur neemt Ajax het in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen sc Heerenveen. Voor dit belangrijke duel zoeken we nog vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes.

20 april 2022 - 10:28
Vaandel 1200
Als vaandeldrager zie je de spelers van wel heel dichtbij! © De Brouwer

Het treffen met de Friezen is niet alleen speciaal omdat het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is, maar ook omdat het een mogelijke kampioenswedstrijd betreft. Natuurlijk moeten er voor die tijd nog de nodige duels worden worden, maar het zou zomaar kunnen dat de mannen van Erik ten Hag op deze avond de schaal omhoog mogen houden.

Daar wil je natuurlijk bij zijn! Dat kan door mee te doen aan onderstaande prijsvraag. Er wordt namelijk niet afgetrapt zonder ballenjongens en -meiden. Neem jij deze taak op je? Dan moet je de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers bezorgen, zodra deze over de lijn is gegaan. Een serieuze taak, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd en de sfeer in het stadion.

Aanbevolen
Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - De Graafschap!

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Heerenveen. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Je staat dan op het veld en ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft. Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Ja, je leest het goed. Mooi toch?

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 25 april. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke voormalig Ajacied draagt bij Heerenveen rugnummer 22?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je al voor 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >