Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - De Graafschap!

Voor vrijdag 6 mei staat een toffe wedstrijd in de agenda. Jong Ajax ontvangt dan De Graafschap. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt op sportpark De Toekomst. Voor dit heerlijke duel zoeken we ballenjongens en -meisjes!

19 april 2022 - 10:40
Baljajgra800
Als ballenjongen of -meisje heb je het beste plekje! © Pro Shots

Jong Ajax staat momenteel op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl De Graafschap de nummer negen is. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen voor de talenten, die dit voetbaljaar goed willen afsluiten. Als ballenjongen of -meisje sta je heel dicht op alle actie.

Je kunt vanachter de boarding genieten, maar je hebt ook een belangrijke taak. Als ballenjongen of -meisje zorg je ervoor dat je de bal snel terugbezorgt bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Een beetje balgevoel is dus wel handig, want zo blijft het spel lekker soepel verlopen. 

Tussen je werkzaamheden door kun je meteen checken of er bij Jong Ajax talenten rondlopen die we volgend seizoen in de gaten moeten houden. Wie zien we snel in Ajax 1? Met Youri Regeer, Anass Salah-Eddine, Kian Fitz-Jim, Naci Ünüvar en Kristian Hlynsson lopen genoeg spelers rond die lekker kunnen voetballen.

Terug naar de prijsvraag! Als winnaar kom je niet alleen naar De Toekomst. Je krijgt namelijk ook twee wedstrijdkaarten cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden, vrienden of begeleiders vast blij. En qua vervoer kan het voor jou weer handig zijn.

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 25 april. De winnaars krijgen vervolgens bericht.

Prijsvraag: Jong Ajax won in november met 1-3 op bezoek bij De Graafschap. In welke minuut scoorde Rasmussen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je de logische prijs van 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >