Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Scoor zelf in de JC Arena tijdens Ajax - sc Heerenveen!

Bij de Ajax Kids Club komen dromen uit. Een van die dromen is zélf scoren in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Doe mee aan onderstaande prijsvraag en wie weet zien we jou schitteren tijdens de rust van Ajax - sc Heerenveen!

25 april 2022 - 11:00
Fun Games 1200
Geef jij de spelers van Ajax 1 het goede voorbeeld? © De Brouwer

Deze spannende wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 11 mei om 20.00 uur, dus het wordt een latertje voor onze doelpuntenmakers. Maar ja, hoe vaak krijg je de kans om te scoren op het veld van jouw favoriete club? Het is een ervaring om nooit te vergeten!

We zoeken twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting goal. Wat de bedoeling is? Scoren natuurlijk! De twee andere leden proberen de ballen juist tegen te houden, als echte keepers in dat grote doel. In het prijsvraagformulier kun je aangeven of je wilt keepen of scoren.

Geef dus snel het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 2 mei. Een dag later krijgen de winnaartjes bericht. Zij krijgen ook nog eens twee kaarten voor de wedstrijd!

Prijsvraag: Ajax speelde eerder dit seizoen al eens tegen Heerenveen (0-2). Welke kleur hadden de kousen die de Ajacieden droegen?

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Je scoort een lidmaatschap tot het einde van het seizoen vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >