Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom trainen als Berghuis of Tadic tijdens Ajax Masterclass!

Heb jij altijd al willen trainen als Steven Berghuis of Dusan Tadic? Dat kan in de meivakantie met de Ajax Camps & Clinics! Als lid van Ajax Jonge Schare krijg je tien procent korting op een Masterclass en maak je bovendien kans om een volledig trainingstenue te winnen!

13 april 2022 - 08:52
Accmei800
Bij de masterclass train je als een échte Ajacied! © Ajax Camps & Clinics

Klinkt goed, toch? Leer dribbelen als Antony, scoren als Sébastien Haller of passen als Steven Berghuis. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en lijkt het je tof om onder professionele begeleiding aan je voetbalvaardigheden te werken? Schrijf je dan in voor de Ajax Masterclasses voor spelers en keepers.

Je kunt kiezen voor de editie op woensdag 4 mei of zondag 8 mei. Beide masterclasses vinden plaats op het trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena. Bekijk vooral ook de website van Ajax Camps & Clinics, want ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden. Goed om te weten is dat je wordt ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Linked Item.cshtml)

Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en geef je op. De kosten voor een Ajax Masterclass bedragen 99 euro, maar als lid van Ajax Jonge Schare krijg je onder vermelding van je lidnummer tien procent korting!

Wat je voor dat geld kunt verwachten? Natuurlijk professionele trainingen, maar daarnaast word je ook verblijd met een Ajax Camps & Clinics-bidon, een lunch, een certificaat en eenmalig twintig procent korting in de Ajax Fanshop.

Onder alle Ajax Jonge Schare-deelnemers wordt als bonus nog een volledig Ajax Camps & Clinics-trainingstenue verloot. Begin dus maar vast aan je warming-up en schrijf je hier in!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >