Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom lekker voetballen tijdens de Ajax Kids Tour op De Toekomst! [VOL]

Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan onze Ajax Kids Tours! Net als eerdere jaren organiseren we er ook weer eentje op het trainingscomplex van Ajax. Op zondag 1 mei om precies te zijn. Kom jij ook lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes?

04 april 2022 - 13:23

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Dat is supergaaf! Hoe gaaf het precies is, kun je prima zien in het filmpje hierboven. Daar wil je toch niks van missen? Schrijf je dus snel in via het formulier onderaan deze pagina.

We organiseren twee Ajax Kids Tours op zondag 1 mei. Er is een ochtend- en een middagsessie. Er is over beide rondes verdeeld maar liefst plek voor 240 kinderen. De tijden voor deze Ajax Kids Tour zijn als volgt:

  • Ochtendsessie: 09.30 - 12.30 uur
  • Middagsessie: 13.45 - 16.45 uur

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die dag de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed zijn opgewarmd voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen. We hopen natuurlijk sowieso op heerlijk weer.

Na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven. Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die op deze dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >