Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Juichen met Klaassen op de wallpaper is altijd goed!

Wij zijn niet van de juichpolitie, maar als er iemand een doelpunt mooi kan vieren, is het Davy Klaassen wel. Gewoon lekker ouderwetsch met gebalde vuist, verbeten kop en een oerkreet die overal te horen is. Check de wallpaper maar!

03 april 2022 - 11:48
Wpgroaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

We gaan het inhoudelijk niet te veel over FC Groningen-uit hebben (1-3). Even leek zich een doemscenario te ontvouwen in de Euroborg, maar alles kwam uiteindelijk op zijn pootjes terecht. En dikke bonus: PSV verspeelde punten in Enschede.

Ajax staat vier punten los met nog zes speelronden te gaan. Dat is reden tot juichen. Of nou ja, ingetogen juichen dan. We zijn er nog niet. De Ajacieden lijken op hun tandvlees te lopen en een misstap zit in een klein hoekje. Er is dus scherpte vereist voor de resterende potjes. 

Aanbevolen
Achtbaan aan emoties in ons fotoverslag van FC Groningen-uit

Toch nog even terug naar Groningen, waar Klaassen een belangrijke rol speelde. Deze keer niet als Mister 1-0, maar Mister 1-1. Vinden we ook best, zo lang Davy maar scoort. We kunnen uren kijken naar de pure blijdschap die bij hem loskomt na een doelpunt.

Precies daarom hebben we een wallpaper van een juichende Klaassen gemaakt, zodat je bij het opstarten van je mobieltje telkens wordt begroet met de verbeten kop van de middenvelder. Hup, downloaden maar!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >