Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Achtbaan aan emoties in ons fotoverslag van FC Groningen-uit

Met vier competitiezeges op rij blijft Ajax volop op titelkoers liggen. Nee, soepeltjes ging het niet op bezoek bij FC Groningen (1-3), maar wie maalt daar nu nog om? De punten zijn binnen en PSV maakte een misstap. Tijd dus om na te genieten. Dat kan prima met ons fotoverslag!

Door Jordy Haak
03 april 2022 - 09:59
Klaassen Hoofdfoto 1200
Klaassen laat zien dat juichen een vak apart is. © Pro Shots

Even hielden we zaterdagmiddag de adem in. Ook op bezoek bij Groningen kostte het Ajax in de eerste helft een hoop pijn en moeite om aan voetballen toe te komen. De frustratie was dan ook groot toen de thuisploeg niet geheel onverdiend op voorsprong kwam en Ajax weer achter de feiten aanliep.

De terugreis naar Amsterdam is al lang genoeg. Moet je nagaan hoe zo’n rit eruit ziet met een hoop chagrijn in de bus. Gelukkig stelde Ajax orde op zaken, terwijl PSV punten verspeelde in Enschede. Plotsklaps zag de wereld er een stuk rooskleuriger uit.

Aanbevolen
Tadic vindt dat hij behandeling van Groningenfans niet verdient

Afijn, al met al was het weer een middag vol frustratie, irritatie, opluchting en blijdschap. Alles kwam voorbij. In dat opzicht is een wedstrijdje van Ajax net een achtbaanrit vol pieken en dalen, waarbij je van de ene in de andere gemoedstoestand wordt geslingerd.

Dat zie je ook terug in ons fotoverslag, waar teleurstelling en blijdschap elkaar in rap tempo opvolgen. De fotografen van Pro Shots waren aanwezig in de Euroborg en legden alles haarfijn vast. Even nagenieten dus!

Klaar met foto's kijken? Dan kun je hier stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >