Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met AZ

Ajax neemt het op zondag 8 mei om 14.30 uur op tegen AZ. Er zijn 750 Ajacieden welkom in het uitvak van het Afas Stadion. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Alkmaar!

23 april 2022 - 09:59
Azajabus800
We gaan dit seizoen voor de tweede keer op bezoek bij AZ. © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Alkmaar.  

Voor AZ-uit is sprake van een verplichte buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. 

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >