Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Sparta!

Pssst... Ben jij ook al gespannen voor de ontknoping van het seizoen? Wij wel! Door mee te doen aan onze prijsvraag maak je kans op kaartjes voor Ajax - Sparta. Zo beleef je een avondje Ajax extra speciaal!

28 maart 2022 - 11:35
Kidsclub Kaartjes 1200
Een wedstrijd live bijwonen is leuk en spannend! © De Brouwer

Waarschijnlijk staat jouw televisie de komende weekeinden steeds op een voetbalkanaal ingeschakeld. Lekker Ajax kijken. Dat is superspannend, zeker nu de titelstrijd in de komende anderhalve maand wordt beslist. Nog toffer is het natuurlijk om jouw cluppie in de Johan Cruijff Arena toe te juichen.

Dat kan! Op zaterdag 9 april om 20.00 uur staan Ajax en Sparta in Amsterdam tegenover elkaar. De Johan Cruijff Arena is al uitverkocht, maar wij hebben nog vier setjes kaartjes klaarliggen. Jij maakt daar kans op! Geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag en misschien ben jij wel een van de gelukkigen. We verloten de kaartjes namelijk onder de juiste inzenders.

Er zijn nog wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je natuurlijk lid zijn van de Ajax Kids Club, maar da’s logisch. Deze prijsvraag is voor Dribbelaartjes (4 tot en met 5 jaar) en Ajaciedjes (6 tot en met 11 jaar).

Daarnaast moet je een ‘Mijn Ajax-account’ hebben, plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaars de kaartjes tijdig in hun Ajax-app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur van tevoren zichtbaar.

Dan is het nu tijd voor de prijsvraag zelf. Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie! Je hebt tot en met dinsdag 5 april om het antwoordformulier hieronder in te vullen. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje.

Op 18 maart 2001 won Ajax met maar liefst 9-0 van Sparta. Welke Ajacied scoorde er destijds vier keer?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je vanaf 7,50 euro tot het einde van het seizoen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >