Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Martínez!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Lisandro Martínez!

28 maart 2022 - 13:22
Martinez Vragenvuur 1200
Welke prangende vraag heb jij voor Martínez? © Pro Shots

Als er iemand dit seizoen indruk maakt, dan is het de Argentijn wel. Martínez is niet meer weg te denken uit de Amsterdamse defensie. Hij brengt het Zuid-Amerikaanse gif, voetbalt met de borst vooruit en verricht veel vuil werk. Verliezen? Die term komt in zijn woordenboek niet voor.

Met die instelling heeft de 24-jarige verdediger zich bijzonder populair gemaakt bij de supporters. Dat blijkt ook wel als we kijken naar de tussenstand van onze Ajacied van het Jaar-verkiezing. Daarin gaat Martínez fier aan kop. Hoog tijd dus om bij te praten met de gepassioneerde verdediger!

Aanbevolen
Schrijf je in voor de Ajax Life Pubquiz in Bar Hout!

Dat doen we echter niet alleen. Nee, zeker niet. Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Martínez namelijk vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel.

Misschien wil jij wel weten wat het levensmotto van Martínez is? Of ben je benieuwd of hij bijgelovig is? Afijn, de supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd wedstrijdshirt van de Argentijn. Martínez zit zelf in de jury en beslist wie deze toffe prijs verdient.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag per mail naar redactie@svajax.nl. Je hebt daarvoor de tijd tot en met maandag 4 april. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >