Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Ons voetbaltoernooi in de Johan Cruijff Arena komt er weer aan! [VOL]

We hebben goed nieuws! Ons traditionele voetbaltoernooi komt er weer aan. We hebben dit evenement even moeten missen, maar mogen eindelijk weer een balletje trappen op heilig gras. Dit keer niet op de sprieten van het Olympisch Stadion, maar op die van de Johan Cruijff Arena.

28 maart 2022 - 13:32
Voetbaltoernooi800
Toon jouw talenten op een unieke locatie! © De Brouwer

Het evenement is helemaal volgeboekt!

Het SV Ajax voetbaltoernooi vindt plaats op donderdag 26 mei. We trappen af om 13.30 uur en de prijsuitreiking start rond 18.15 uur. Grote kans dat je geen vrij hoeft te vragen bij de baas of lesuurtjes hoeft te skippen op school, want het is de 26ste Hemelvaartsdag.

We hebben tachtig plekken voor leden van Ajax Jonge Schare beschikbaar. Daarnaast stellen we ook tachtig volwassen leden van Ajax Life in de gelegenheid om een balletje te trappen op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena. Let bij het inschrijven goed op dat je de juiste doelgroep aanvinkt. Elk lid mag één introducé meenemen en deelname is gratis. 

De inschrijving voor het voetbaltoernooi start op vrijdag 1 april (geen grap) om 11.00 uur. Je vindt het inschrijfformulier dan onderaan deze pagina. Meestal zijn de plekjes nogal gewild, dus zorg dat je klaar zit!

Het evenement is helemaal volgeboekt! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >