Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eeuwige nummer twee doet naam eer aan tijdens Ajax Life Pubquiz in Bar Hout

In Bar Hout werd maandagavond weer om eeuwige roem gestreden tijdens onze Ajax Life Pubquiz. Biertje op tafel, bittergarnituur erbij en kraken die hersens. Of het gezellig was? Oh jazeker, bekijk onderstaande foto’s maar!

01 maart 2022 - 11:00
Pubquiz 1200
De hersenen werden weer flink aan het werk gezet. © Pro Shots

We hebben allemaal een lichte kater overgehouden aan de 2-1-nederlaag in Deventer. Hoog tijd om de knop om te zetten en de nieuwe week goed aan te nemen. Hoe kun je dat beter doen dan met je vrienden in kroeg? Juist, met diezelfde vrienden deelnemen aan onze pubquiz!

Het was dan ook weer gezellig druk in Bar Hout. Dit toffe etablissement heeft zich al meermaals bewezen als een uitstekende locatie voor de pubquiz. Ook nu konden de deelnemende teams zich weer buigen over een flinke reeks lastige vragen.

Van spelerspaspoorten tot historische uitslagen en plaatjesrondes. Onze quizmaster zorgt er altijd weer voor dat de hersens flink aan het werk worden gezet. En voor een subtiel geintje is hij uiteraard ook altijd in. Zo bleken de antwoorden in de laatste ronde identiek aan de antwoorden uit de eerste ronde. Tja, dat had natuurlijk niemand door!

Aanbevolen
Bellen met Yakubu22, de eeuwige nummer twee van de Ajax Life Pubquiz

Aan het einde van de avond mochten we weer drie teams verblijden met eeuwige roem en toffe prijzen. De naam Yakubu22 klinkt jullie ongetwijfeld bekend in de oren. Inderdaad, de eeuwige nummer twee.

Kwam daar maandagavond verandering in? Nou, de mannen slaagden erin om een gedeelde eerste plaats af te dwingen, samen met Atouba Tricks. Chapeau, maar daar doen we natuurlijk niet aan. En dus moest een beslissingsvraag de strijd om de hoofdprijs beslechten. Drie keer raden op welke positie Yakubu22 is geëindigd…?

Het team Halb Mensch, Halb Tier veroverde de eervolle derde plaats. Super tof allemaal, al draaide het natuurlijk bovenal om een hoop gezelligheid. Dat zie je ook terug in onderstaande foto’s, die zijn geschoten door Pro Shots.

Wil jij ook meedoen aan één van onze pubquizzen of andere evenementen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu voor 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >