Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor kwartfinale KNVB-beker tussen Ajax en Vitesse!

Ajax staat in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi en ontvangt Vitesse op woensdag 9 februari. De voorgaande bekerpotjes werden voor lege tribunes afgewerkt, maar bij het treffen met de Arnhemmers mag weer beperkt publiek aanwezig zijn. Wij geven kaartjes weg aan onze leden!

04 februari 2022 - 10:16
Win Kaarten 1200
Voor wie? Voor Ajax Amsterdam! © De Brouwer

De ploeg van Erik ten Hag rekende in het huidige bekerseizoen af met BVV Barendrecht en Excelsior Maassluis. Nadat de twee amateurclubs een bezoek brachten aan Amsterdam, is het ditmaal de beurt aan Vitesse. En wie weet ben jij erbij als beide ploegen om 19.00 uur aftrappen in de Johan Cruijff Arena.

Ajax volgt de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht is bij het betreden van het stadion. Daarnaast verzoekt de club iedereen om afstand te houden van anderen, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is. Het dragen van een mondkapje is verplicht, tot het moment dat je op je stoeltje hebt plaatsgenomen.

Nu over naar de leuke dingen! We hebben in totaal vijf setjes kaarten liggen. Om hierop kans te maken, is het wel zaak dat je lid bent van Ajax Life of Ajax Jonge Schare. Oja, je moet natuurlijk ook het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder, maar da’s logisch. Meedoen kan tot en met zondag. Kort daarna nemen we telefonisch contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Neres maakte in de bekerfinale tegen Vitesse de winnende tweede treffer, maar wie opende de score namens Ajax ook alweer?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu al voor 14 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >