Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #44: een idiote week voor Ajax

Normaal gesproken zijn dit mooie tijden voor een Ajaxsupporter: winnen van Heracles, een fijn doordeweeks KNVB-bekerduel en daarna weer een thuiswedstrijd. Het werd vanaf zondagavond toch echt anders.

10 februari 2022 - 15:16
Nicoheracles1200
Zondag begon mooi, met Nicooo in actie. © Pro Shots

Er is deze week al veel geschreven en gepraat over de ellende die bij Ajax is ontstaan door het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars. De impact is gigantisch voor alle betrokkenen, vooral voor de vrouwen die het betreft. En indirect natuurlijk voor de achterban, voor ons als supporters. Daarom is dit vrijdag ook voor ons een gespreksonderwerp, maar reken erop dat we het allemaal niet heel makkelijk vinden.

Liever praten we over de sterke partij die Ajax woensdagavond op de mat legde in de kwartfinale van de beker tegen Vitesse. De rushes en het juichen van Antony, de geweldige manier hoe Steven Berghuis de linkshalfpositie invulde. Dat maakt ons trots Ajacied te zijn.

De komende wedstrijd, in de voor een derde gevulde Johan Cruijff Arena tegen FC Twente dat in een goede flow zit, daar draaien we de knoppen van de microfoon graag voor open. Net als de petitie onder de noemer #stadionsvol die door best veel supporters in den lande is ondertekend.

Maar we ontkomen er niet aan de idiote week van de club op passende wijze te bespreken. Hoe we dat gaan doen? Daarvoor moet je luisteren, gewoon doen.

Aanbevolen
Plezier spat ook van Ajacieden af in ons fotoverslag van Ajax - Vitesse!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >