Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Plezier spat ook van Ajacieden af in ons fotoverslag van Ajax - Vitesse!

Ajax won woensdag met zichtbaar plezier en speels gemak van Vitesse (5-0) en mag zich halvefinalist noemen in de strijd om de KNVB-beker. Na alle ellende rond het onvermijdelijke vertrek van Marc Overmars, konden we ons weer even op dat heerlijke spelletje richten. Hoe iedereen daarvan genoot, blijkt wel uit de foto’s.

10 februari 2022 - 10:55
Fotoverslag 1200
Er gebeurt veel bij Ajax, maar woensdagavond was genieten. © De Brouwer

Onze mooie club lag de afgelopen dagen logischerwijs onder een flink vergrootglas en dat verandert de komende periode ook vast niet. Dat is ook niet gek, gezien de gebeurtenissen. Toch houdt de voetbalkalender geen rekening met wat er allemaal bij de club aan de hand is. Er moest worden gevoetbald en dat leverde gelukkig onweerstaanbaar plezier op.

Natuurlijk ging het ook woensdag over de misdragingen van Overmars, maar de focus van Erik ten Hag en zijn spelers moest op de wedstrijd. Je moet verder. Dat geldt ook voor supporters. We hebben allemaal op onze eigen wijze buikpijn van wat er bij de club aan de hand is, maar tijdens Ajax - Vitesse genoten we weer even puur van het spel. Die twee zaken kunnen naast elkaar bestaan.

Aanbevolen
Smaakmakers moeten nog even oefenen met juichen op wallpaper

De Ajacieden dartelden enthousiast over het veld. Schitterende aannames, handige hakjes, snelle combinaties en goede loopacties. Was dit na Dortmund-thuis de beste wedstrijd dit seizoen? Richting het eindsignaal stond Ajax met vijf treffers voor, maar we hadden graag nog een verlenging gezien.

Wat ook leuk is om te zien? De foto’s die De Brouwer voor ons heeft geschoten. Ben je klaar met plaatjes kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de wedstrijd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >